Üzleti ingatlanok

Üdvözöljük Jelenlegi és Jövőbeli T. Ügyfelünket!

A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóságának feltett szándéka az eddigi korrekt üzleti kapcsolat fenntartása az üzleti ingatlanok bérlőivel.

A bejelentett veszélyhelyzetet követő ingatlangazdálkodási folyamatokat a Miskolc Holding Zrt. ezért folyamatosan és kiemelt figyelemmel kíséri. A bérlőink üzleti tevékenységét esetleg teljesen ellehetetlenítő további veszélyhelyzeti intézkedések kapcsán az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság kezdeményezi majd a tulajdonos Önkormányzat felé a Bérbeadó és Bérlő számára kölcsönösen elfogadható, a jogszabályokkal is összhangban álló üzleti megoldások kialakításának engedélyezését azzal, hogy ahol ez indokolt, megvizsgáljuk átmeneti időre a mérséklés lehetőségét.

 

A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatóságának Üzleti Ingatlanhasznosítási Irodája foglalkozik az önkormányzati és saját tulajdonú helyiségek és földterületek hasznosításával, bérbeadásával és értékesítésével.

Ingatlankínálatunkban több típusú bérleményből válogathat. Hirdetünk üzlethelyiségeket, telephelyeket, garázsokat, tárolókat, raktárakat.

A bérelhető ingatlanok megtekinthetők honlapunkon.

Az iroda nemcsak önkormányzati ingatlanok hasznosításban vesz részt, hanem megrendelés alapján ingatlanközvetítői tevékenységet is végez.

 

Amiben segítünk:

Tájékoztatást nyújtunk a pályáztatott ingatlanokról, amelyek kérésre a helyszínen megtekinthetőek. Az Ön igényeinek megfelelő ingatlan kiválasztása után a bérbeadással kapcsolatos ügyintézést, szerződés előkészítést mi végezzük.

 

Elérhetőségeink:

Az iroda ügyfélszolgálata a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatóságának központi ügyfélszolgálati irodájában található:

Cím: Miskolc, Széchenyi u. 60.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő 08:00 - 15:30
Szerda 08:00 - 17:30
Péntek 08:00 - 12:00

Az iroda az alábbi címen és telefonszámon érhető el:

Cím: Miskolc, Széchenyi u. 60.

Tel.: (46) 516-295, 516-287, 516-293, 516-243, 516-297

Levelezési címünk:

Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási igazgatóság

Miskolc, PF.:78

3501

Üdvözlettel:

az iroda dolgozói