Közlemény

Aktualitás dátuma: 
2017. április 27., csütörtök

Változás a vállalat életében

A 2016. október 6-ai közgyűlési határozat értelmében a MIK Zrt., a MIVIKÖ Miskolc Kft. és a Miskolci Városfejlesztési Kft. 2017. május 1-ével beolvadt a Miskolc Holding Zrt.-be. A társaságok így, mint önálló tagvállalatok megszűntek és divízióként működnek tovább.

A MIK Zrt.-ből a Miskolc Holding Zrt. vállalatán belül Ingatlangazdálkodási igazgatóság jött létre, amely többek között továbbra is ellátja a társasházak közös képviseletét, az önkormányzati lakások bérbeadását, értékesítését és fenntartását.

A Miskolci Városfejlesztési Kft. Projektirányítási igazgatóság néven, ugyanazzal a tevékenységi körrel, mint eddig, a Miskolc Holding Zrt. részeként a város nemzetközi és hazai projektjein dolgozik.

A MIVIKÖ Miskolc Kft. is a Holdingban végzi tovább tevékenységét lakossági és üzleti partnerei részére ugyanazzal a szolgáltatási körrel Közmű- és környezetvédelmi szolgáltatási csoport néven.

A korábban önálló tagvállalatok, cégek tevékenységei, feladatai és munkavállalói a Miskolc Holding Zrt.-hez kerültek át. A tulajdonos Miskolci Önkormányzat a megújuló és integrált irányítási rendszertől összességében hatékonyabb működést vár.